Despre noi

Scan Vet este un centru veterinar de înaltă calitate, dedicat îngrijirii animalelor de companie. Cu o echipă experimentată și tehnologie avansată, oferim servicii personalizate într-un mediu elegant și prietenos. Alegând ScanVet, veți beneficia de profesionalism și de o abordare inovatoare în medicina veterinară.

Scan Vet se mândrește cu angajamentul său de a aduce diversitate și calitate superioară în lumea clinicilor private de medicină veterinară. Ne asigurăm că evoluăm constant și ne actualizăm cunoștințele pentru a oferi cele mai recente metode de diagnostic și tratament. Ne străduim să fim un partener de încredere în menținerea sănătății și fericirii prietenilor dumneavoastră patrupezi, fiind alături de dumneavoastră în toate etapele vieții lor.

Echipa noastră

Viziunea noastră

Viziunea noastră la Scan Vet este să fim un centru veterinar de referință, unde sănătatea și bunăstarea animalelor de companie sunt prioritare. Ne străduim să creăm un mediu în care fiecare pacient să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate, oferite de o echipă de profesioniști pasionați și dedicați. Dorim să inovăm în domeniul medicinei veterinare și să contribuim la dezvoltarea unor tehnici și practici care să îmbunătățească calitatea vieții și a îngrijirii pentru animalele de companie și pentru proprietarii lor.