Termeni și condiții

Termeni și Condiții Scan Vet SRL

Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor vizitatorilor și utilizatorilor site-ului scanvet.ro, deținut și operat de Scan Vet SRL, cu adresa în Str. Av. Ștefan Sănătescu 53B, București, și e-mail office@scanvet.ro.

Accesând și utilizând acest site, vă exprimați acordul cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

1. Drepturi de autor și conținut
Toate materialele de pe site, inclusiv textele, imaginile, logo-urile și designul, sunt protejate de legile privind drepturile de autor și sunt proprietatea Scan Vet SRL. Este interzisă copierea, redistribuirea, modificarea sau orice altă utilizare a conținutului fără acordul scris prealabil al Scan Vet SRL.

2. Limitarea răspunderii
Conținutul site-ului scanvet.ro este oferit „ca atare” și Scan Vet SRL nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele erori, omisiuni sau informații inexacte. De asemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru orice pierdere, daune sau probleme rezultate din utilizarea informațiilor de pe site.

3. Serviciile de medicină veterinară
Scan Vet SRL oferă servicii de medicină veterinară, însă informațiile de pe site-ul scanvet.ro nu au rolul de a înlocui consultul veterinar. Vă recomandăm să vă adresați unui medic veterinar în cazul în care animalul dumneavoastră prezintă probleme de sănătate.

4. Legături către alte site-uri
Site-ul scanvet.ro poate conține legături către alte site-uri web. Aceste legături sunt furnizate pentru informare și comoditate, iar Scan Vet SRL nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau practicile acestor site-uri.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Scan Vet SRL își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic acești termeni și condiții pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

6. Legislație și jurisdicție aplicabilă
Acești Termeni și Condiții sunt guvernate de legile române. Orice litigiu apărut în legătură cu acești termeni și condiții va fi soluționat de instanțele de judecată competente din România.

7. Informații de contact
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresă de e-mail: office@scanvet.ro sau prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site.

8. Confidențialitatea datelor personale
Scan Vet SRL respectă dreptul la confidențialitate și se angajează să protejeze datele personale ale utilizatorilor site-ului. Vă încurajăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale.

9. Înregistrarea și accesul la cont
Unele părți ale site-ului scanvet.ro pot necesita înregistrarea și accesul cu un cont de utilizator. Este responsabilitatea dumneavoastră să păstrați confidențialitatea informațiilor de autentificare și să nu permiteți accesul neautorizat la contul dumneavoastră. Scan Vet SRL nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune rezultate din accesul neautorizat la contul dumneavoastră.

10. Drepturile de proprietate intelectuală
Toate mărcile, denumirile comerciale, logo-urile și alte elemente de proprietate intelectuală prezente pe site-ul scanvet.ro sunt proprietatea Scan Vet SRL sau a licențiatorilor săi și nu pot fi utilizate fără permisiunea scrisă prealabilă a titularului de drept.

11. Rezilierea
Scan Vet SRL își rezervă dreptul de a suspenda sau închide contul dumneavoastră și de a vă restricționa accesul la site în cazul în care considerăm că ați încălcat acești Termeni și Condiții sau orice altă reglementare aplicabilă.

12. Acordul integral
Acești Termeni și Condiții, împreună cu Politica de Confidențialitate, constituie întregul acord dintre dumneavoastră și Scan Vet SRL în ceea ce privește utilizarea site-ului scanvet.ro și înlocuiesc orice acorduri anterioare sau înțelegeri orale sau scrise.